Mijn favoriete essence lipstick

Hallo allemaal!

Vandaag ga ik het het hebben over mijn favo lipstick van Essence. Ben je nog op zoek naar een fijne budget lipstick in een draagbare kleur voor school, studie of werk? Dan ben je hier bij het juiste adres!
En hier komt hij dan:

Mijn felbegeerde lipstick. Nummer 13. Daar zit nog wel een klein verhaal achter: dit is mijn eerste essence lipstick. Deze had ik gekocht toen ik ging shoppen met een vriendin. Nummer dertien is altijd al mijn ongeluksgetal geweest en toen ik bij het rek met essenceproducten keek was ik vastbesloten om deze in ieder geval níet te kopen… Toen zei mijn vriendin tegen me dat ik moest opschieten en pakte ik op goed geluk de mooiste kleur. Toen ik thuiskwam en de lipstick nog eens goed bekeek zag ik dat ik nummer 13 gepakt had! Ik baalde echt, maar later toen ik hem eenmaal ophad vond ik hem geweldig. Sindsdien draag ik hem echt heel vaak en is hij zelfs mijn favoriet!

De lipstick heet LOVE ME, wat in dit geval naast een hele leuke naam ook wel heel erg toepasselijk is.

Ik snap dat jullie staan te springen om een swatch, dus hier komt hij:

En dan is een lipswatch niet te missen:

Zoals je ziet is de kleur erg draagbaar. De structuur van essencelipsticks vind ik nog het allerfijnste. Zo lekker romig en totaal niet uitdrogend. Natuurlijk is het wel belangrijk om je lippen goed te verzorgen, want alleen lipstick is killing voor ze.

 Dan heb ik als laatste nog een leuke beautyhack voor jullie:

Als je een lipstick hebt die veel in de lijntjes van je lippen gaat zitten is het verstandig om een enkele laag lipstick aan te brengen met daarover een lippenbalsem en tot slot nog een laag lipstick aan te brengen. Het werkt echt en de kleur wordt er nog intenser van ook!

Ik gebruikte de lippenbalsem van Purol en die deed prima zijn werk!

Deze lippenbalsem is bijna op zoals jullie kunnen zien en met veel liefde gebruikt. Het komt dicht in de buurt van vaseline en ruikt niet verkeerd. Ik hoop dat jullie wat aan het artikel en de tip hadden en dan zie ik snel weer in mijn volgende blogpost!

Bedankt voor het lezen,

MaBeautility

Advertenties

8 Comments

  1. Mooie kleur lippenstift! wel balen dat het nou net je ongeluksgetal was maar uiteindelijk bleek nummer 13 een positieve draai te brengen voor jou! ik vind de lippenstiften van Essence ook erg fijn!

    xx

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s