Het essence 03 be kissed by the moon eye and face palette

Hallo allemaal!

Ja… Laatst keek ik weer eens naar de meest recente essenceproducten… En ik was razend enthousiast! Kijken jullie mee?

Als eerste zag ik deze twee palettes. Ze zien er echt supermooi en fris uit. Helaas waren deze doosjes in de winkel al geswatched, want anders had ik ze meteen meegenomen. Maar ik geef nog niet op!

Dan hadden ze deze twee schattige blikjes! Er zit zelfs een klein spiegeltje in. Deze twee doosjes zijn ter vervanging van van de kortonnen doosjes uit het vorige assortiment. Echt jammer, maar we krijgen er wel iets geweldigs voor terug!

Dan over naar de lipproducten. Deze drie lipsticks zien er zo bijzonder uit. Zij roepen met hun felle en vrolijk gekleurde verpakking gewoon: koop me! Voor welke variant zou jij gaan?

Dan de volgende lading nieuwe lipproducten. Deze producten variëren van balsems tot lipsticks en alles ertussen in. Is het jullie al opgevallen dat de long lasting lipsticks uit het assortiment zijn gehaald? Zo zonde! Maar ik ben ook wel heel erg nieuwsgierig geworden naar de Ultra Last Instant Colour lipsticks. Nu alleen nog de kleur uitkiezen…

Tot slot twee hele originele producten. Een oogschaduwcrème en een palletje wat je zowel voor je wenkbrauwen als voor oogschaduw kun gebruiken! Here we go: twee in één!

Hebben jullie al producten uit deze collectie? Laat het zeker even weten in de reacties!

MaBeautility

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s