I love make-up tag

Hallo allemaal!

Vandaag ga ik een tag doen. En niet zomaar een tag… Namelijk de ‘I love make-up tag’.  Deze tag heb ik niet van een ander blog geleend, maar zelf bedacht. Neem hem gerust over met vermelding van mijn blog!  

Daar gaan we dan:

Op welke leeftijd ben je begonnen met make-up?

Op mijn achtste ben ik begonnen met make-up. Toen had ik mijn eerste doosje met twee oogschaduws, twee lipsticks en twee lipglossjes. 

Wat is je favoriete make-up product?

Mijn favoriete make-up product is oogschaduw. Ik weet dat de meeste mensen toch echt verslaafd zijn aan lipstick, daar heb ik ook een zwak voor, maar ik kan er echt van genieten om een ooglook te maken.

Hoe lang ben je op een doordeweekse dag bezig met je make-up routine?

Op een doordeweekse dag ben ik per ochtend gemiddeld tien minuten aan make-up kwijt. Even een snelle ooglook, lipkleurtje en gaan! Meer tijd heb ik niet…

Draag je in het weekend make-up?

Ja en nee. Ik draag af en toe make-up in het weekend. Ook hier hangt het ervan af hoe veel tijd ik ervoor vrij kan maken. Wanneer dit genoeg tijd is ben ik altijd in voor een nieuwe look!

Welk make-up product zit niet in je make-up routine?

Bij mijn make-up routine zal je nooit foundation zien, omdat mijn huid dit niet nodig heeft. En ja… foundation kost ook wat. Ik koop dan liever een ander product of spaar voor een luxer product.

Naar welk make-up palette ben je het snelst geneigd om te grijpen wanneer je je dagelijkse make-up doet?

Op dit moment grijp ik het liefste naar mijn Etos oogschaduwpalette, omdat die nu in mijn dagelijkse make-up routine zit en zoals verteld ik ’s ochtends geen tijd heb om lang na te denken over welke kleuren ik wil gebruiken. 

Vind de shoplog hier!

Vind de ooglook hier!

Wat is het duurste make-up product dat op je beauty wishlist staat?

Het duurste product dat op mijn beauty wishlist staat is het 88-palette. Dit is een heel veelzijdig palette waar je heel veel verschillende looks mee kunt maken.

Vind mijn beauty wishlist hier!

Durf je zonder make-up op te hebben de deur uit?

Ja, zonder make-up op durf ik de deur uit. Het komt zelfs vaak voor dat ik er de tijd niet voor heb. Met en zonder make-up voel ik me nog steeds mezelf. En dat is goed genoeg.

Welke kleur make-up gebruik je het liefste?

Ondanks dat mijn lievelingskleur roze is, ben ik altijd al een groot liefhebber van blauwe oogschaduw geweest. Zelfs toen ik acht was wilde ik altijd blauw. (Alles wat geen oogschaduw was wilde ik roze.)

Wat betekent make-up voor jou?

Deze laatste vraag is ook meteen de moeilijkste vraag. Make-up betekent voor mij creativiteit, maar ook een stukje glamour. En natuurlijk naast dansen mijn allergrootste hobby!


En? Komen jullie antwoorden overeen of hebben jullie allemaal je eigen make-up geschiedenis? Laat het maar weten! Ik ben benieuwd!

MaBeautility

Advertentie

8 gedachten over “I love make-up tag

  1. Nee, dat bewaarde ik voor het weekend. Bovendien waren de kleuren heel zacht en zag je het toch niet heel erg. Maar ja, toch wordt het snel te heftig als kind. Dan maar niet door de weeks!
   Xxx
   Dank je voor je reactie en neem hem gerust over met vermelding van mijn blog. Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s