Make-up remover: de redder van het universum!

Hallo allemaal!

Ook ooit wel eens te lui geweest om je make-up er ’s avonds af te halen? Ermee wezen slapen… Na dit artikel gelezen te hebben, doe je dat nóóit meer.

Hier komt het dan…

Tijdens je slaap beschadigd make-up de huid rondom je ogen. En iedereen wil toch juist fris en fruitig wakker worden? Dat zal je op deze manier niet gaan lukken.

In de nacht droogt mascara je wimpers zó uit dat je wimpers afbrokkelen en uitvallen. En dan heb je helemáál geen wimpers meer om mascara op aan te brengen. Het leven is hard.

Lipsticks en lipglossjes drogen de lippen enorm uit. Wanneer je wakker wordt zullen ze helemaal kapot zijn! Waardoor de volgende dag dat lipglossje niet meer zo mooi staat…

De mogelijkheid bestaat dat je huid een allergische reactie tegen make-up ontwikkeld. Nooit meer make-up dragen is toch echt geen optie.

Je zult enorme last krijgen van acné. Deze rode uitslag wilde je juist camoufleren met make-up!

Je huid wordt grauw. Dit betekent ook dat het zijn gezonde natuurlijke glans zal verliezen.

De pigmentatie van de huid wordt verstoord. Dit kan betekenen dat je zomaar donkerdere plekken zou kunnen krijgen die niet op jouw huid thuishoren!

Daarnaast verouderd je huid sneller. Het leven is al zo kort. Dit willen we toch niet?! Stel je voor dat je terwijl het niet nodig is op jonge leeftijd al rimpels krijgt…

Je huid herstelt in de nacht, dus is het van belang dat alle make-up elke dag weer netjes verwijderd wordt!

En vergeet niet om je huid dan ook te verzorgen met een voedende crème die bij jouw huidtype past, om mooi en gezond te blijven.

En hoe zit het met jullie? Verwijderen jullie áltijd je make-up? Ik ben benieuwd… Laat ook even achter of je benieuwd bent naar mijn skincare routine!

MaBeautility 

Advertentie

7 gedachten over “Make-up remover: de redder van het universum!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s