Review shape and blush palet van de action!


Hallo allemaal!

Vandaag is het weer eens tijd voor een review. Het is alweer een aantal dagen geleden dat er een beautypost online kwam en dus is het hoog tijd om mijn ervaringen over dit palet met jullie te delen.

Het is een palet van de action. Het is echt enorm goedkoop (€2) en ziet er goed uit. (Merk: Max & More). De verpakking is niet heel erg stevig, maar voor deze prijs kan dat ook niet anders. Het plastic waarvan het is gemaakt valt namelijk een beetje in te drukken. Dit stoort gelukkig niet tijdens het gebruik.

In het palet zitten acht kleuren. Vier blushes en vier andere poeders. 
Ik zal beginnen bij de blushkleuren. 

De blushpoeders zijn erg poederig. Wanneer je ze gebruikt zit er al meteen na de eerste keer poeder in de omliggende kleuren. Gelukkig kun je dit overgestuifde poeder er makkelijk afblazen. Helaas zijn de blushes zó goed gepigmenteerd,dat na de lichtste aanraking met een blushkwast je meteen al een felroze veeg op je wang hebt zitten. Als oogschaduw zijn ze wel te gebruiken.

Dan zijn we aangekomen bij de overige vier poeders.

Zoals je kumt zien zitten er twee kleuren in om mee te shapen. Deze kleuren zijn alleen net iets te oranje. Maar aangezien ik rood haar heb kan ik het gelukkig hebben. Nu alleen nog leren om te shapen!

De twee lichtere kleuren zie je niet zo goed op mijn huid. Ze zijn goed te gebruiken om concealer mee af te poederen, of om wat glimmende plekjes matter te maken. De contourkleuren zijn goed te gebruiken als oogschaduws, dus je hebt er nog wel wát aan!

De kleuren zelf vind ik echt prachtig. Love it! Maar om het nou werkelijk te gebruiken waarvoor het bedoeld is? Nee bedankt! Zelfs de lichtste blush is enorm heftig. Of ik het aanraad om het palet te kopen? Ja, want het is toch een mooi en goedkoop pareltje in je stash! Mocht je nog vragen hebben kun je ze hieronder gerust stellen!
MaBeautility

Advertentie

13 gedachten over “Review shape and blush palet van de action!

  1. Leuke review. Je hebt bij de action ook van die highlight palettes die heel goed schijnen te zijn. Men zegt dat deze van Max en More zijn maar ik vind nergens een Max and More merkje erop. Staat dat bij dit palette wel op het doosje/verpakking?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s