Make-up Monday #1

Hallo allemaal!

Vandaag mijn eerste vaste make-up artikel. Hierin vertel ik jullie feitjes over make-up of plaats ik reviews. Natuurlijk kun je hier ook leuke make-up DIY’s verwachten!

Het eerste artikel zal gaan over het make-up merk van de Action: ‘Max and More’.
Ik kreeg laatst namelijk de vraag of alle producten van de Action wel van ‘Max and More’ zijn. Op sommige producten staat dit namelijk niet vermeld. Over het algemeen nemen wij aan dat het dan maar gewoon ook van dat merk is, maar ik vond het antwoord!

Als eerste ging ik op zoek naar mijn contour en highlighterstick van de Action die klaarlag voor een first impression. Deze komt er zeker nog aan hoor! Hierop stond duidelijk en in grote letters vermeld dat het echt om het merk ‘Max and More’ gaat. Dit is heel erg duidelijk. Natuurlijk is het ook handig als er een site is waar je resterdende productinformatie zou kunnen vinden. Ik besloot ook de verpakking alvast open te maken en de binnenkant grondig te bestuderen. Naast de ingrediënteninformatie en overige waarschuwingen vond ik een internetadres (yay!): http://www.maxmakeup.com. En natuurlijk bezocht ik deze website. Het enige probleem was dat deze site niet geladen kon worden. En nee, dit lag niet aan mijn wifi of provider. Dit was waarschijnlijk een ‘firewall die google chroom blokkeerde’. Zeer vreemd. De site bestond misschiem niet eens.

Ook de site: http://www.maxmakeup.nl deed het niet. Want ja, het had zomaar eens gekund dat het enkel een nederlands adres was geweest. Anders had ik het wellicht verkeerd ingetoest. En ik zou MaBeautility niet zijn als ik het niet verder zou uitpluizen.
Laatst heb ik het shape and blush pallet van de Action getest. Deze lag nog in mijn make-up stash, dus bestudeerde ik het doosje grondig. Hierop was letterlijk geen enkele merknaam te bekennen. Hoe kan dit? Als merk wil je toch juist dat klanten jouw logo zien? Dit wordt steeds vreemder en vreemder. Want zonder merknaam wordt de klant ook niet wijzer.

Wel vond ik een andere site op de achterkant van het pallet, namelijk: http://www.maxbrands.com. Zou dit iets opleveren? Ik bezocht de webpagina en…

Deze site bestond! Yes! Dit was wat ik zag:

Nogal een breed aanbod dus…
Daarom klikte ik het eerste het beste aan wat ik zag, alleen kwam ik uit op allemaal reclame voor producten. 

Deze site bleek in mijn ogen een verzameling van make-upmerken te bezitten/promoten. Het rare was dat het domein van de site opgekocht kon worden. Ik probeerde erop te klikken…

Ondertussen probeerde ik alsnog op de eerste site te komen. De naam van de site bleek: ww5.maxmakeup.com. Maar ach, de klant merkt dat verschil toch niet op!Deze site was praktisch hetzelfde, maar toch anders. Maxbrands was een site met een veel groter scala aan merken:

Ook hier bij maxmakeup kon het domein opgekocht worden. Ik klikte het aan en kwam uit op deze pagina:

Over een aantal disclaimers gesproken! Hier kwam ik niet veel verder. Daarom ging ik weer terug naar de hoofdsite.
Wat me opviel was dat er enkel advertenties waren en geen ander adres ter informatie. Na nog wat rondgeneusd te hebben besloot ik dat de site ww5maxmakeup.com niets opleverde. Alleen maar reclame. 

Wanneer ik iets aanklikte van de hoofdkopjes kreeg ik geen enkele informatie, behalve dus reclame die er niet eens op aansloot. En toen ik nog eens naar de kopjes keek viel mij het volgende op: games?! Deze site kun je toch niet meer serieus nemen?

 In de kleine lettertjes was sprake van een third party. Hmmm… Dit zaakje stinkt! Max and More was overigens onvindbaar op de site. Maar over die third party: de adverteerder, de maker van de site en???

Daarom besloot ik om verder op onderzoek uit te gaan op de site met het bredere scala aan producten, maar met dezelfde vormgeving. Ook hier liep het spoor dood. Het was gewoon dezelfde inhoud, alleen dan net iets uitgebreider. 
Hoe kan dit nou gebeuren? Dat je als merk onvindbaar bent? Dit is wel heel slecht. Omdat deze twee sites duidelijk niets opleverden besloot ik gewoon op het internet op zoek te gaan naar ‘Max and More’. Hopelijk zou ik hier betere resultaten krijgen!

Meteen had ik beet: http://www.maxmakeup.eu/products. Het is overigens zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen! Alle make-upproducten van het merk ‘Max and More’ zijn hier te vinden.

 Alle producten die mijn Action niet verkoopt. En dat is erg jammer, anders had ik die spulletjes natuurlijk al lang in huis! Zoals dit:
Op deze site kun je alle producten van het merk vinden. Dit zijn er heel wat. Het probleem is alleen dat ik enkel de producten zie die ook daadwerkelijk groot ‘Max & More’ op de verpakking hebben staan. En dit staat niet op het shape and blush pallet die overigens niet op de site te vinden is. 
Daarom ging ik naar de site van de Action, in de hoop daar iets bij het product te vinden. Het probleem was alleen dat het product daar onvindbaar is.

Conclusie: de make-upproducten van de Action waar geen merk op staat zijn NIET van het merk ‘Max and More’. Waarvan dan wel?

Als jullie het willen zoek ik dat voor jullie uit in een volgend artikel!

MaBeautility

Advertentie

4 gedachten over “Make-up Monday #1

  1. Eindelijk wat duidelijkheid! Bedankt voor het artikel. Jammer dat het dus niet van Max and More is…
    Van Max and More weet ik dat ze cruelty free zijn. Van de andere palettes zonder merknaam kan ik dat dus niet met zekerheid zeggen… Bedankt voor de moeite. Ik had dit bericht nog niet gezien! xx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s