Tip Thursday #1

Hallo allemaal!

Vandaag is het tijd voor de allereerste Tip Thursday. In dit artikel beantwoord ik veelgestelde beautyvragen waarmee ik jullie een handje help. Alle vragen zijn welkom en wie weet komt jouw vraag wel in de volgende Tip Thursday!

Ik heb lange wimpers en na het mascara opdoen zakken ze neestal naar beneden. Wat kan ik hieraan doen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om hier iets aan te doen. De eerste mogelijkheid is om een wimperkruller te gebruiken. Je zou deze kunnen verhitten om je wimpers extra sterk te krullen. Ook zou je eens kunnen proberen om naast de onderkant van de wimpers ook de bovenkant van de wimpers mee te pakken tijdens het aanbrengen van mascara. Deze zit dan vast tussen de mascara en jouw look is weer helemaal on fleek!

Ik vind het super leuk om mijn nagels te lakken, alleen gaat mijn nagellak er altijd na twee dagen al af! Heb je een manier om zonder extra dingen de nagellak langer te laten zitten?

Ja! Die heb ik zeker. Je zou bijvoorbeeld eens kunnen proberen om je nagels pas te lakken wanneer ze vrij zijn van olie. Wacht daarom eerst even na het verzorgen van je handen en nagels met het lakken. Daarnaast zou je kunnen proberen om met een nagelvijl de bovenkant van je nagels voorzichtig te vijlen. Je nagel wordt dan stroever en de nagellak hecht beter aan de nagel. Hierdoor ‘glijdt’ je nagellak er minder snel vanaf en kun je nog langer genieten van je manicure! Probeer ook eens een goedkope top en basecoat, dit hoeft niet veel te kosten en doet wonderen. 

En dan nog een klein tipje: meerdere laagjes dunne nagellak aanbrengen chipt minder dan in één keer een dikke laag.

Dit was het dan voor deze thursday! Heb je nog vragen? Laat het me maar weten!

MaBeautility

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s