De blogger tag!

Hallo allemaal!

Voor vandaag heb ik weer een nieuwe tag bedacht: ‘De Blogger Tag!’ Neem de tag gerust over met vermelding van mijn blog!

Wanneer ben je begonnen met bloggen?

Net iets meer dan twee maanden geleden ben ik begonnen met bloggen. Ik vind het echt superleuk om te doen en ik kan er al mijn creativiteit in kwijt. Sterker zelfs: hoe langer ik blog, hoe meer nieuwe ideeën ik krijg!

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik schrijven heel erg leuk vond, maar ik niet mijn hobby beauty goed kwijt kon in een boek. 

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik het kwijt kunnen van mijn verhaal en in de statistieken zien dat mensen er ook echt geïnteresseerd in zijn. En natuurlijk vind ik het superlief wanneer ik comments van jullie lees!

Wat vind je het minst leuke aan bloggen?

Op dit moment kan ik geen nadeel bedenken aan bloggen. Ik vind er alles leuk aan. Als ik dan toch iets moet zeggen zou ik ervoor gaan dat er best wel wat tijd in gaat zitten. Niet dat ik dat erg vind, alleen vind school dat niet leuk. Valt mee hoor!

Wat is het leukste artikel wat je hebt geschreven?

Het leukste artikel dat ik heb geschreven vond ik het artikel waarin ik vertelde over de echte gevaren van nagellak. Binnenkort komt er nog zo’n artikel aan. Deze artikelen vind ik heel leuk om te maken. Daarnaast is het natuulijk leuk om te horen hoe geschockt jullie wel niet waren na het lezen van dit artikel.

Ben je af en toe inspiratieloos en heb je geen idee meer wat voor een artikel je zou moeten schrijven?

Nee, zoals ik al zei krijg ik alleen maar meer en meer inspiratie en ideeën. Dat ik zonder inspiratie zou komen te zitten is ondenkbaar voor mij.

Wat zou je nog willen veranderen aan je blog?
Wat ik nog zou willen veranderen aan mijn blog is de naam van de site. Over een aantal maanden wil ik dit heel erg graag gaan veranderen in een sitenaam zonder .wordpress. Dat zou echt leuk zijn! Een échte site!

Zou je naast je blog nog een youtubekanaal willen beginnen en zo ja:hoe zou dat dan heten?

Ja, ik wil binnenkort een youtubekanaal gaan starten wat MaBeautility zal gaan heten. Houd youtube voorlopig nog maar goed in de gaten. En mijn blog ook! Er gaat namelijk nog een vijftig abonnees blogpost aankomen. Alhoewel het aantal nu al weer boven de vijftig zit!

Hoe lang wil je nog doorgaan met bloggen?

Als het aan mij ligt ga ik voor de rest van mijn leven door met bloggen. Nu nog een soort van anoniem, maar over een aantal maanden ga ik wellicht de grote stap wagen naar de schijnwerpers!

Lees je vaak andere blogs?

Ja, sterker zelfs: ik lees elke dag blogs van anderen hier op wordpress. Ook buiten WordPress lees ik blogs, maar de berichten van mijn volgers bekijk ik zeker! Zo is een leuke aanrader het blog van Chelesta de Haas. Ze schrijft over make-up en heef echt hele leuke artikelen!

Wie tag jij met deze tag?

Met deze tag tag ik iedereen die hem leest. Voel jij je aangewezen om de tag te doen? Vul hem in met vermelding van mijn blog en laat in de reacties achter dat je het hebt gedaan en ik zal zeker even een kijkje op jouw blog nemen en laten weten dat ik hem gelezen heb!

MaBeautility

31 Comments

  1. Pingback: Blogger Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s