Mijn favoriete haarproduct!


Hallo allemaal!

Vandaag wilde ik jullie iets vertellen over mijn favoriete haarproduct! Ik gebruik het al jaren en wanneer het op is koop ik het direct opnieuw: een antiklitspray!

Ja, het is een huge spuitbus! Daarnaast ruikt hij ook nog eens super lekker fris. Een geur die wel tot een dag lang in je haar kan blijven hangen!

Wanneer ik mijn haren heb gewassen met shampoo, dan is mijn toch al veel te droge haar echt ongelooflijk pluizig. Het uitkammen kost dan uren terwijl ik het er alleen maar mee kapot maak!

Antiklitspray was voor mij de uitkomst. Op de een of andere manier werkt conditioner gewoon niet zo goed bij mij. Mochten jullie toch hele voedende varianten voor droog haar weten dan hoor ik het natuurlijk graag!

Deze antiklitspray verzorgd je haar. Hierdoor sluiten de haarschubjes en raakt je haar minder snel in de klit en is het veel makkelijker uit te kammen.

Laatst zag ik in een aanbieding de tangle-teezer. Hebben jullie daar ervaring mee? Gaat het borstelen daar echt zo veel beter mee? Want ondanks mijn korte haar is het altijd één klittenbos. Ik kam momenteel met een kam. Deze zal ik jullie binnenkort nog eens laten zien!

MaBeautility

9 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s