Mijn kammencollectie!

Hallo allemaal!

Vandaag zal ik jullie mijn twee kammen laten zien en vertellen waarom ik ze gebruik, waarvoor ik ze gebruik en welke ik het fijnste vind.

Natuurlijk gebruik ik ze omdat niemand met een haarbos vol met klitten de deur uit wil gaan. Maar waarom ik dan kammen gebruik in plaats van een borstel? Simpel: de kam werkt al goed genoeg! Bovendien ben ik niet anders gewend. Er zit ook een praktische overweging aan vast: in een borstel blijven de haren die erin gaan zitten ook echt vastzitten. Van een kam pluk je er veel makkelijker de haren af!

Ik gebruik de kammen om te kammen wat rededelijk vanzelfsprekend is. Daarnaast kun je ze gebruiken om een rechte scheiding mee te maken. Ook om te touperen zijn ze erg handig. Touperen is het in tegenovergestelde richting kammen van je haar. Zo creër je extra volume en krijgt je knot of staart een extra boost.

Het liefste gebruik ik de kam waarbij de tandjes het dichtste bij elkaar staan. Zo heb ik meer het gevoel dat ook alle miniscule klitjes uit mijn haar verdwenen zijn. Wanneer ik toupeer gebruik ik ook het liefste degene met de kleinste ruimtes tussen de tandjes. Maar wanneer ik haast heb, haal ik even snel de grovere kam door mijn haar en klaar!

Waarmee ontklitten jullie je haar? En welke kam zou jullie voorkeur hebben?

MaBeautility

8 gedachten over “Mijn kammencollectie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s