Blogupdate in een feestelijk jasje

Hallo allemaal! Wat is het toch weer een tijd geleden dat ik een echte blogpost heb geschreven… Valt het je ook op dat ik weer in het Nederlands schrijf? Ik weet het! Ik heb jullie ontzettend veel uit te leggen, dus lees vooral verder…

Hoe het allemaal begon

Een lange poos zat ik er al over na te denken om mijn blog dan toch maar weer naar het Nederlands over te hevelen. Je kunt je afvragen waarom ik het Engels skip terwijl het geen lastige taal is. Simpelweg omdat ik van in het Nederlands schrijven en mezelf volledig uit kunnen drukken hoe ik het wil veel gelukkiger wordt.

En toen…

Toen heb ik de knoop doorgehakt, maar ik had nog steeds geen tijd om te bloggen, ondanks dat het mijn uitlaatklep en mijn passie is. Ik en sommigen van jullie hadden dus geluk dat ik ook meer over de inhoud van mijn blog ging nadenken, want ja, bij een grote verandering hoort een nieuw jasje.

Welke onderwerpen dan?

Pfoe… Ik heb er veel geëlimineerd zeg, dat wil je niet weten (of wel 😉 ). Daarom een beknopt overzicht:

  • Make-up
  • Beauty (komt op hetzelfde neer, maar is een ietwat ruimer begrip)
  • Lifestyle (dat begrip wat zowat iedereen gebruikt, maar ik bedoel dan vooral bulletjournalling, interieurstyling, een week uit mijn leven en wellicht wat reviews. En héél af en toe wat over een andere hobby van mij, namelijk sport/ballet)

Yup! Dit zijn mijn onderwerpen vanaf nu. Geen veranderingen meer. Eindelijk! Ook denk ik er serieus over na om een youtube kanaal te starten, die mijn make-up/beauty videos zullen ondersteunen. Maar dat komt later pas. Eerst wil ik me een paar maanden echt even op het bloggen en op jullie richten. Laat me dus vooral weten wat jullie leuk vinden om te zien <3.

En nu…

Nu ga ik eerst voor leuke content zorgen en voor een eigen laptop sparen. Daarna voor een Canon eos 750D. En dáárna investeren in een make-up stash om jaloers op te worden. In de tussentijd ga ik hier natuurlijk al mee beginnen én ben ik van plan om af en toe auditie te doen voor dansoptredens of films. Want zeg nou zelf: wie ziet het leven van een performer nou niet zitten? Ik wel!

Oh ja…!

Tja, hoe zal ik het zeggen… Ik ga zo nu en dan nog meer oude Engelstalige content verwijderen. Dit betekent dat je nu het nog kan je favoriete doodle blogpost op kunt slaan of wat dan ook. Een ding is in ieder geval zeker: voor elke blogpost die uit de lucht gaat komt er een nog leukere variant voor terug!

Wanneer zijn je uploads

Mijn uploads zullen op vaste tijdstippen zijn, maar aangezien ik nu nog geen laptop heb gaat het typen een stukje langzamer. (Het verschil tussen twee en tien vingers 😉 ). Om te beginnen zal ik elke zondag uploaden ergens om twaalf uur. Daarna (wanneer ik eindelijk een eigen laptop heb) verander ik het naar twee keer in de week: op zondag en op dinsdag. Daarna (wanneer ik die felbegeerde camera heb) verander ik het naar drie keer in de week, namelijk: zondag, dinsdag en vrijdag. En als ik dan nog tijd over heb maak ik om te beginnen één youtube video in de week en deze zal dan waarschijnlijk op een zaterdag verschijnen. Jullie raden het vast al dat mijn schema toewerkt naar elke dag een blogpost/video voor jullie. Het word wat passen en puzzelen, maar in the end bouw ik het rustig op en zal het mij en jullie dan (hopelijk) ook nog wat opeveren.

Eigen site?

Ach ja, misschien over een tijdje, wanneer ik genoeg unieke content heb en echt een goede band met mijn lieve lezeressen/lezers heb opgebouwd (beauty is niet enkel voor vrouwen) én ik zwem in het geld om dat te betalen. Dus dat duurt nog wel heel even. Misschien nog wel een half jaar of meer, want een beautystash kost ook wat :’-).

Een nieuw logo is er in ieder geval alvast wél!

Wat is er dan allemaal zo feestelijk?

Jaaaaaaaaaaaa! Het is super feestelijk hier, want we hebben even ons drie seconde party momentje, want mijn blog wordt nieuw leven ingeblazen met 100% zeker verbluffende resultaten. Zeker niet deabonneren dus, want google translate bestaat nog steeds om mijn blogposts te kunnen lezen! Ik weet zeker dat jullie en ik het zo ontzettend naar onze zin gaan hebben vanaf nu!

Tijd om de mega party te vieren! Here we come!

Xoxo

MaBeautility

Advertenties

18 Comments

  1. Glad to know you are OK. Also glad your blog can be translated to English. I shared your post on G+ and asked them to read it then comment so I hope you get new visitors and possibly new followers. Hope to see more of your posts in the future. Happy Memorial Day.

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s