Beginnen met een Bulletjournal

HALLO ALLEMAAL! Al een tijd droom ik erover om een duur bulletjournal van de Bruna te kopen met pennen en stempels en een gehele creatieve legeruitrusting :-). Ik vond het prima als ik dat zou doen, maar er zat voor mij echter één voorwaarde aan: ik moest en zou het eerst in een gewoon schriftje hebben geprobeerd. En ik zou mij niet zijn als ik jullie een kijkje in mijn spreads en beginsels gaf…

En hier begon mijn avontuur in een simpel felroze schriftje wat gelinieerd is. Ik heb bergen met creatieve spulletjes om te gebruiken, dus wat dat betreft kan ik helemaal los gaan!

Ik begon met de voorkant en het uitleggen van de knipsels en labels en stickers die ik er als basis op wilde hebben, want ja: een leuke voorkant kan voor mij toch echt niet ontbreken.

Dit zijn vier in een collage gezette sneakpeaks. Scroll naar het einde van de blogpost als je meteen het resultaat wilt zien. Van dichtbij zie je enkele imperfecties, maar dat is helemaal niet erg. Het hoort simpelweg bij een bulletjournal!

Toen begon ik aan de binnenzijde de eerste pagina onder handen te nemen. Ik besloot er om er drie favoriete boeken neer te zetten. En jeetje wat was dat lastig kiezen. Vreselijk. Ik lees ook gewoon zo graag en zo veel dat al mijn favorieten nog niet eens op een bladzijde passen. Enfin, hier een work in progress:

Ik weet het…ik heb jullie lang genoeg in spanning laten zitten voor de eindresulataten en hier komen ze.

De voorkant

De binnenzijde/ eerste pagina

Mochten jullie vaker een kijkje willen nemen in mijn bulletjournal beginspreads dan kun je dat hier onder deze blogpost gerust laten weten. Heb jij al creatieve kriebels gekregen?

XOXO

MaBeautility

Advertentie

19 gedachten over “Beginnen met een Bulletjournal

 1. Super leuk gedaan! Wat zet je dan eigenlijk in een bullet journal? Alles wat in je op komt of werk je ergens specifiek naar toe?
  In ieder geval goed voor je creativiteit natuurlijk!

  Geliked door 2 people

  1. Dat is echt een hele goede vraag! Dankjewel! In principe zet ik erin wat er in me opkomt, maar ik plan het wel van tevoren. Het resultaat is dus ook voor mij een complete verassing. Mijn doel is om het zo persoonlijk mogelijk te maken, dus dat als iemand erin leest dat hij of zij denkt: ja, dat ben jij ten voeten uit! En dat ik het later ook kan lezen als een soort van herinnering aan mezelf :-). De ideëen die ik heb filter ik vanzelfsprekend wel uit zodat het een logisch geheel wordt. Binnenkort komt er weer een vervolg op/in mijn bulletjournal journey, dus stay tuned! 😉
   Xoxo
   Dankjewel voor je lieve reactie en leuke vraag!

   Geliked door 1 persoon

  1. I only have 1 cat now. She’s a tuxedo cat. Actually, You see the picture of cat beside my comment well that’s my cat now. I used to have 2 cats but the other one a Tabby cat died 9-11-2015. I miss her so much. My cat’s name is Daisy Mae and she does pretty much what she wants so I’ve started calling her Queen Daisy Mae. She’ll be 12 this September. I’ve had pets since I was a child. I love animals. Snakes not so much.

   Geliked door 1 persoon

  1. Oeh… Breien en haken doe ik ook! Ik denk persoonlijk dat als je het probeert en om te beginnen eerst wat leuke plaatjes uitknipt en wat leuke kleuren pennen gebruikt je echt een heel eind zou moeten komen! Daarnaast geloof ik er gewoon in dat iedereen creatief is. Ook jij! Je kunt het! ❤
   XOXO

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s