Beauty tag | Dit of dat?

Hallo allemaal! Deze tag is de hele wereld al zowat rond gegaan, maar ikzelf heb hem nog NOOIT gedaan! Daarom vond ik het hoog tijd om daar eens verandering in aan te brengen, er eens goed voor te gaan zitten en hem zo goed mogelijk in te vullen…

Make-up

Blush of bronzer?

Ikzelf zou absoluut voor de blush gaan, want dat verzacht je gezicht én daarbij komt ook nog eens dat de poeder roze is!

Lipgloss of lipstick?

Ondanks dat iedereen fel tegen lipgloss lijkt te zijn ben en blijf ik er een enorme fan van. Echt waar! Het liefste in een doorzichtige kleur zonder glitters of in het roze met glitters. Hoe glanzender en glossyer hoe beter.

Eyeliner of mascara?

Mascara, want eyeliner is mij teveel gedoe. Het kost tijd en dat heb ik nou eenmaal niet veel, maar niet getreurd want in toekomstige beautytutorials zal het product vaak genoeg aan bod komen.

Foundation of concealer?

Concealer, want dat bedekt donkere kringen. Deze keuze is gelukkig een piece of cake, omdat ik never nooit foundation draag. Simpelweg omdat mijn huid nauwelijks onzuiverheden heeft.

Neutraal of kleur?

Oehhh…. Even voor de duidelijkheid: kleur! Maar de kleur breng ik nooit heftig maar neutraal aan. Weten jullie in welke categorie dit thuishoort? Ik ben beniewd!

Oogschaduw in vaste vorm of losse

poeder oogschaduw?

Ik kies meteen voor de oogschaduw in vaste vorm, aangezien ik mijn make-up in make-up tasjes bewaar en deze nogal eens op hun zijkant vallen. Nu heb ik nooit zorgen dat ik een opengesprongen potje poeder door al mijn spulletjes heen heb zwemmen.

Kwasten of sponsjes?

Kwasten…denk ik. Of sponsjes. Nou ja, voor poeder kwasten en voor concealer sponsjes. Tenzij er oogschaduw applicator sponsjes worden bedoeld, want dan ga ik voor de kwasten. Maar een kleine tip hè – gebruik eens een zo’n applicator sponsje voor een pop of color in de binnenste ooghoek: werkt super goed!

Nagels

OPI of China Glaze?

Dan ga ik voor OPI. Ik persoonlijk heb beide merken nagellak nog nooit gebruikt en ben echt van plan om daar verandering in aan te brengen, maar OPI spreekt mij het meest aan.

Lang of kort?

Kort, omdat mijn natuurlijke nagels van zichzelf al wel redelijk lang en groot zijn. Yay!

Acryl of natuurlijk?

Natuurlijk, omdat acryl nagels ook weer zo slecht zijn voor je nagels. Ik heb er veel mensen over gehoord die er absoluut niet blij mee waren!

Felgekleurd of neutraal?

Tja,dat hangt maar net van mijn bui en de gelegenheid af. Over het algemeen neutraler, maar op warme of juist hele koude dagen felgekleurd.

Met nailart of zonder nailart?

Zonder nailart. Ik vind het echt geweldig om te doen en te proberen, maar het is lastig en het kost tijd. Ik kom er over een jaar weer op terug wanneer ik er flink mee geoefend heb.

Body

Parfum of bodyspray?

Parfum,omdat dat zo lekker sterk ruikt. Ik persoonlijk ben daar helemaal fan van, alhoewel zelfs ik mijn grenzen heb. Zo kies ik soms toch eerder voor een frisser geurtje dan een bedwelmende zoete variant.

Lotion of bodybutter?

Lotion trekt snel in, dus deze keuze is eenvoudig gemaakt!

Douchegel of zeep?

Ik heb persoonlijk altijd al het idee gehad dat zeep beter schoonmaakt. Ik weet niet waarom en daarom gebruik ik douchegel niet elke dag maar in het weekend. Zeep dus, mocht je de draad zijn kwijtgeraakt.

Lush of andere merken?

Andere merken, aangezien je dan zoveel meer keus hebt dat het je gaat duizelen. Ik bedoel maar: Sanex is wel echt goed voor jou én het milieu (wat ik toch ook best wel belangrijk vind).

Haar

Krullend of stijl?

Krullend, want ik heb stijl haar. Ik weet zeker dat iedereen die krullend haar heeft stijl zegt!

Knot of paardenstaart?

Eerlijk gezegd gebruik ik beiden even vaak, maar voor het gemak kies ik een paardenstaart, omdat je daar het minste mee de fout kunt ingaan.

Schuifjes of clipjes?

Clipjes, schuifjes glijden altijd zo uit mijn haar omdat dat relatief licht en dun is. Zo kun je er nog net een niet te zwaar klemmetje in klemmen, maar een schuifje gaat te ver.

Haarlak of gel?

Ik gebruik geen van beiden, maar als ik er dan toch zoiets in moest smeren zou ik liever voor lak dan voor gel gaan. Haarlak dus.

Lang of kort?

Kort,omdat lang haar zo warm is wat ik met deze tropische temperaturen absoluut niet zou kunnen gebruiken. Met kort bedoel ik een soort van boblijn.

Licht of donker?

Licht,omdat mijn huid super licht is en ik anders in een vampier verander. Alhoewel…lijkt me eigenlijk best wel leuk!

Lok of pony?

Een lok als het moet,want ik heb jarenlang een pony gehad, maar dat kriebelde vreselijk op mijn voorhoofd. Nooit meer. Denk ik :-).

Los of vast?

Vast,omdat dat voorkomt dat ik met mijn pen over mijn haren heen schrijf of ze opeet! Yuk!


Hoe zou jij de tag invullen of heb je hem al gedaan?

~alle foto’s zijn van pixabay!

Xoxo

MaBeautility

Advertenties

13 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s