Mijn favorieten zomer 2018 |youtubekanalen

Hallo allemaal! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog! Vandaag laat ik jullie 7 van mijn favoriete youtubekanalen zien. Dit gaat niet alleen maar over beauty en make-up. Het laatste kanaal is namelijk een sportkanaal. En niet zomaar een sport…

Als allereerst zal ik jullie deze serie uitleggen. Mijn favorieten zomer 2018 is een blogserie die zal bestaan uit zes blogposts. Voor elke week van de zomervakantie zal er één online komen. Dus mocht je nieuwsgierig zijn naar al mijn favorieten gerelateerd aan beauty, lees dan vooral verder! Deze serie verschijnt elke maandag.

Daar gaan we dan, ik begin dus met alles wat met beauty en make-up te maken heeft:

Whatabeauty

Dit youtubekanaal is gestart door een jong meisje met een passie voor beauty (alhoewel bijna elk meisje dat tegenwoordig heeft). Ze maakt leuke filmpjes over beauty en haar eigen leven. Ook over hoe ze dealt met school en stress.

Lottelovesbeauty

Ik kan letterlijk uren naar haar filmpjes blijven kijken. Ze is altijd vrolijk, optimistisch en heeft een superschattige hond. Daarnaast is ze in de loop der jaren een echte make-up expert geworden!

Veracamilla

VeraCamilla is een vrouw die maar al te graag rode lipstick draagt. De laatste maanden concentreert zij zich naast make-up ook op bodypositivity. Zo heeft zij haar zelfbedachte serie lichaamstaal en make-up dates.


Nu volgen de kanalen gaan over productiviteit:

Unjaded jade

Unjaded jade is een meisje die Engels is en dus niet Nederlands. Alhoewel… Half Nederlands (moeders kant). Wanneer ik haar videos bekijk wordt ik van haar uitzonderlijk vriendelijke lach en positieve houding altijd weer helemaal happy.

Ruby Granger

Dit is de echte studiefanaat. In haar vrije tijd leert ze, in haar vakanties leert ze én in de zomervakanties wil ze altijd haar kennis blijven opvijzelen. Hermelien uit Harry Potter is dan ook haar grootste voorbeeld. Wanneer ik haar videos zie ga ik direct nuttige dingen doen.


Nu de kanalen die met sport te maken hebben:

Rybka twins

Ooohhh… Wat HOUD ik van dit kanaal! Zij maken werkelijk waar de gaafste videos. Ze zijn performers waar je U tegen zegt. En niet voor niets vind ik ze zo leuk: alleen al op deze video 730073 views! Wow!

Claudia Dean Coaching

Alles wat je moet weten over lenig worden, kracht en uitdaging kom je hier te weten. Volg een paar tutorials en je zit weer helemaal lekker in je vel.


En nu ben ik razend nieuwsgierig of jullie nog leuke youtubekanalen weten die ik wellicht leuk zou vinden! Let me know!

Xoxo

MaBeautility

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s