Mascara hack

Hallo allemaal! Ik kwam laatst een mascara hack tegen en wilde hem dolgraag voor jullie testen. Het gaat erom dat je eerst op de bovenkant van je wimpers mascara aanbrengt en daarna pas de onderkant, zodat je wimpers extra goed gekruld blijven zitten en beter op hun plaats blijven zitten…

Dus precies wat ik nodig heb, want al vrij snel na het aanbrengen van de mascara gaan sommige wimpers best wel naar beneden hangen. Ik weet dat dat bij enkele wimpers van mij toevallig de ‘natuurlijke’ stand is, maar ik zou het toch graag verhelpen met deze nieuwe hack. Laat me nu alvast weten of jij denkt dat het gaat werken of niet.

Wimpers zonder mascara

Mascara op de bovenkant van de wimpers

(Ik leg je later uit waarom de foto’s zo donker zijn, so stay tuned)

Het was echt lastig om aan te brengen. Daarom heb ik na dit halve laagje nog een extra laagje aangebracht!

En het kleine lijntje is met een paars blauwe oogschaduwkleur uit mijn Etos oogschaduwpalletje gemaakt. Deze kleur is echt zó mooi. Ik zal hem volgende week in een look verwerken!

Mascara op de boven- én onderkant van mijn wimpers

Ik merk wel echt verschil, want mijn wimpers zijn veel egaler gekleurd, al moet ik er wel écht nog even mee oefenen :). Dat kun je wel zien aan de foto’s.

Maar, zoals te zien valt op de onderste afbeelding zakten mijn wimpers al snel weer omlaag. Of dat er nu aan ligt dat ik er nog niet helemaal handig in ben, of dat mijn wimpers koppig zijn dat weet ik niet. Wel ga ik deze manier van aanbrengen oefenen en vaker gebruiken omdat ik het effect wel heel mooi vind.

Wat vind jij ervan? Fijne en mooie dag nog ❤

*Ik heb de foto’s nu niet bewerkt, maar de volgende keren ga ik dat toch wel weer doen. Dan maak ik ze weer helderder. Ik ga er nog wel een blogpost voor jullie over schrijven hoor! (Maar nu kunnen jullie écht het échte resultaat zien!)

Xoxo

MaBeautility

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s