MaBeautility bestaat één jaar!

Jongens en meisjes, dames en heren… Appels en peren…. GROOT nieuws! Mijn blog bestaat vandaag één jaar en daarom leek het me leuk om vanwege deze prachtige gelegendheid een aantal oudere blogposts te linken die je wellicht nog niet gelezen of gezien hebt…

Een jaar geleden op 22 juli nam ik de beslissing om een blog te starten. Ik schreef regelmatig blogposts en had er heel erg veel plezier in. (Een betere beslissing had ik niet kunnen nemen)

Op een gegeven moment kreeg ik het druk op school en had ik zelfs bijna mijn blog verwijderd. Ik had simpelweg nog genoeg andere dingen te doen.

Vervolgens ontdekte ik dat ik toch wel wat vraag kreeg naar Engelstalige blogposts. De lezers van mijn blog vonden mijn schrijfstijl heel erg leuk, maar Google Translate werkt natuurlijk bij lange na niet perfect. Via de comments vroeg ik om jullie advies en jullie waren direct enthousiast.

Toen vervolgde ik mijn blogreis in het Engels. Het was eerst even wennen, maar ik kreeg er veel lof, bezoekers en lezers voor terug.

Een tijd lang werden mijn blogposts heel erg kort, omdat ik de tijd er eigenlijk niet voor had en toch twee (!) keer per dag wou uploaden.

Het plezier en de glans van de vele bezoekers ging er een beetje af, want eigenlijk ging mijn blog nergens meer over en kon ik me naar mijn gevoel niet goed genoeg in het Engels uitdrukken. De kwaliteit van de blogposts was laag, de inhoud matig en ja… Wat moest ik toch?

Dus een tijdje geleden heb ik de knoop wederom doorgehakt en ben ik (weer) in het Nederlands gaan bloggen. Ik heb een hoofdonderwerp gekozen waar ik af en toe vanaf wijk, omdat creativiteit en sport ook mijn passie zijn. Maar ik ben blij!

Een hele hoop volgers zijn weggegaan, maar daar heb ik (weer evenveel) geweldige Nederlandstalige volgers voor terug gekregen. Ik heb een onderwerp beauty. Waar mijn hart ligt. En ik ga niet meer over random dingen schrijven. En al helemaal niet in het Engels.

Zo zie je maar dat je er met doorzetten komt. Het is immers zo dat de aanhouder wint. Houd dus vol en blijf je blog verbeteren. Schrijf over de onderwerpen en in de taal die jou gelukkig maken.

Ik wil jullie enorm bedanken voor alle support en likes en follows en comments die ik het afgelopen jaar van jullie gekregen heb.

Een ongeveer update 1440+ mensen die mijn artikelen willen lezen. Awesome! Bijna anderhalf duizend, dus mocht je me nog niet volgen, dan is NU het moment!

Ook op bloglovin heb ik al bijna tweehonderd volgers terwijl ik daar niet echt actief op ben. Ik ben daar echt ook héél erg dankbaar voor. Volg me via bloglovin door op de button te klikken!

Follow

Hier de gelinkte artikelen:

Blogparty

Sieraden collectie

LOTD Cleopatra vibes

Beauty tag

NOTD essence Party Princess

Bulletjournal

Beauty inspiratie

Project Pan

LOTD Spring beach

100 dingen die me blij maken


En speciaal voor jullie omdat het mijn bloggiversary is mogen jullie deze week in de comments jullie social media links delen!

Xoxo

MaBeautility

Advertentie

18 gedachten over “MaBeautility bestaat één jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s