Bulletjournal spreads

Hallo allemaal! Na een kleine blogvakantie vond ik het hoog tijd worden dat ik jullie weer eens een update zou geven van hoe het met mijn bulletjournal gaat. Nou, het gaat goed, maar ik ga er de komende tijd wel weer veel vaker in bezig zijn. Daarom kunnen jullie ook vaker een kijkje in mijn bulletjournal spreads gaan verwachten…

Door de drukte vóór de zomervakantie en ook zelfs ín de zomervakantie zijn het vijf spreads, maar stuk voor stuk zeker de moeite waard om met jullie te delen. Ook zal ik snel weer eens een WIP (work in progress) maken. En nu gaan we écht beginnen!

Ik weet dat dit niet de meest fantastische doodles zijn en al helemaal niet de meest fantastische spread, maar voor een eerste keer in mijn bulletjournal met verf en doodlen met stift? Tja… Maar goed dat de volgende beter zijn:

Toen realiseerde ik me dus nog niet dat potlood een beetje lastig op de foto te zetten is. Over het krijtje met de regenboograket-vlam aan de achterkant ben ik heel erg tevreden. Wacht maar tot de volgende spread:

Mmmmm, de foto’s zijn een beetje donker uitgevallen, maar ik zal er persoonlijk voor zorgen dat bij de eerstvolgende foto’s ik ze met daglicht maak. Voor uitleg bij de foto’s zul je mijn blog in de gaten moeten houden (😙).

Nu komt er een geheime spread. Hierin kun je al zien welke artikelen er de komende maand aankomen, maar laat dat de pret niet bederven, want de inhoud weet je nog niet:

Zo, deze foto’s heb ik maar een kwart slag gedraaid neergezet, zodat er minder goed te zien valt wat ik voor jullie in petto heb. Hele leuke artikelen, voor de komende maand elke dag één! Benieuwd naar mijn avondroutine? Hier komt hij:

Dit waren alle spreads van de afgelopen tijd. Over de ochtend- en avondroutines gaat nog een uitgebreide blogpost komen. Dat verzeker ik je! Verder raad ik je aan om met deze tropische temperaturen lekker rustig aan te doen en…

…te bulletjournallen!

Heb jij een bulletjournal en wat doe jij zoal tijdens deze hete zomerdagen? Laat het me zeker even weten!

Xoxo

MaBeautility

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s