Mijn favorieten zomer 2018 | make-up merken

Hallo allemaal! Vele make-up verpakkingen stelen mijn hart, maar ik kan ze niet allemáál kopen! Wel kan ik zorgen dat ik van ieder merk wat ik leuk vind in ieder geval één make-up product in bezit te hebben. Tja, welke merken zou ik nou leuk vinden en zijn mijn favoriet?

❤Essence

Het merk essence vind ik zo leuk vanwege hun make-up producten met een vrolijke verpakking. Het is dan ook niet voor niets grotendeels op de jeugd (tieners) gericht. En ja…daar val ik ook onder ;).

❤Dior

Het merk Dior straalt gewoon enorm veel luxe uit en maakt gewoon dat wanneer je de Douglas binnenkomt je nergens anders meer naar kunt kijken dan het schap met lipproducten. De verpakking alleen al is een fortuin waard!

❤Catrice

Van dit merk kocht ik recebtelijk een palletje wat ik nog voor jullie ga reviewen, maar wat ik al wel weet toen ik een kleurtje swatchte, is dat de kleuren zó vol pigment zijn en in het doosje zijn ze al adembenemend. Kun je nagaan!

❤Revolution

De welbekende iconic pallettes en chocolade pallettes komen allemaal van dit gigantische merk. Ook de hartjes, de leuke lipkleuren, highlighters en noem maar op. Dit merk heeft het allemaal.

❤NYC

Het merk NYC heeft echt geweldige natuurlijke kleuren. Wananeer je deze aanbrengt loop je niet met en smokey eye rond, maar met een zachte look. Dat ondanks dat ik ook de donkerdere kleuren gebruik en ik een hele lichte huid heb. Kun je nagaan!

❤Etos

Ik ben niet per se fan van de Etos, maar de qualiteit van hun oogschaduws en lipkleuren (niet de matte lipsticks) mogen er zeker wezen! Alle credits naar Etos!


En alle credits naar jullie voor het lezen van deze blogpost! Welk merk zou van jou echt in dit lijstje moeten staan?

Xoxo

MaBeautility

5 gedachten over “Mijn favorieten zomer 2018 | make-up merken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s