Blogmas!

Hallo allemaal! Vandaag is het tijd voor een kleine update over mijn leven en natuurlijk voor de aankondiging van blogmas 2018! De Sint moet nog het land uitgaan en vijf december is nog niet eens geweest, maar het is hoog tijd voor een nieuwe blogpost!

Zoals ik al zei heb ik de afgelopen tijd niet meer zoveel tijd kunnen vinden voor het schrijven van blogposts. Dit is best wel zonde, want ik vind het ongelooflijk leuk om te doen. Daarom heb ik er vanaf nu tijd voor vrijgemaakt in mijn planning en pak ik het bloggen weer op. Ik mis het namelijk anders zó om de woorden uit je vingertoppen te laten vloeien. Het is nu dan nog wel november, de laatste dag om precies te zijn, maar Sinterklaas en Kerstmis komen razendsnel dichterbij! Daarna Oud & Nieuw en tot slot, als kers op de taart, 2019. Ja, de tijd vliegt.

Natuurlijk ga ik nog wat blogposts schrijven die een beetje met Sinterklaas te maken hebben, maar toch wil ik alvast blogmas voor december 2018 aankondigen. Blogmas houdt in dat ik vierentwintig dagen lang ga bloggen. Dat wil zeggen: bijna de hele maand december. Ik begin op één december en eindig op vierentwintig december. In principe heeft december eenendertig dagen, maar die laatste dagen tel ik niet meer mee voor de blogmas. Het is dan op het einde namelijk Oudjaar en voor Oudjaar en Nieuwjaar wil ik losstaande blogposts gaan schrijven. Vierentwintig dagen-en-nog-een-beetje bloggen gaat redelijk pittig worden, maar ik loop over van de inspiratie en heb er reuze veel zin in!

Ik kan me zo voorstellen dat je nog geen enkel idee hebt van waarover ik ga bloggen in de maand december tijdens mijn blogmas. Het meeste houd ik nog geheim, maar ik zal jullie vier blogposts verklappen. Deze zien jullie natuurlijk allang aankomen, maar dan weet je in ieder geval dat ik erover ga schrijven!

  • Mijn ultieme beautyfavorieten van 2018
  • Beautywishlist
  • Kerstlook 2018
  • Mijn goede voornemens voor 2019

Dit zijn dan ook meteen de meest voorspelbare blogposts, maar je kunt je er in ieder geval alvast op verheugen. Dit zijn ook meteen de artikelen die ik het leukste vind om bij andere bloggers te lezen. Bereid je dus maar alvast voor op héél veel Kerst- en beauty-inspiratie!

~Welk artikel zou jij het liefste willen lezen tijdens mijn blogmas?

XOXO
MaBeautility

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s