Blogmas #1

Hallo allemaal! Leuk dat jullie weer een kijkje op mijn blog nemen, want het is tijd voor blogmas dag 1! Jullie zijn vast nieuwsgierig naar wat de aftrap van de blogmas gaat zijn: een quiz! In deze quiz ga ik ontdekken wat mijn huidtype is en wie weet heb ik er wat aan… Ben je benieuwd wat eruit kwam? Lees dan vooral verder 😉.

De quiz die ik ga maken, heb ik niet zelf verzonnen, maar van de site van girlz geplukt. Ik had er echt ongelooflijk veel zin in en besloot het resultaat met jullie te delen. Ik laat zien wat mijn antwoorden zijn en wat er bij mij uitkwam, maar ik zal ook een linkje naar de quiz voor jullie achterlaten. Dan kunnen jullie er ook achter komen wat júllie huidtype is. Iedereen wil dat toch weten, am I right?

Het is natuurlijk altijd leuk om eerst een voorspelling over je eigen huid te doen voordat je de quiz maakt. Ikzelf heb over het algemeen, naar mijn mening, een gemengde huid. Aan de ene kant is mijn huid redelijk droog en heeft het echt verzorging van crèmes nodig. Ook moet ik mijn gezicht met een milde cleansingmilk schoonmaken en kan mijn huid niet zo goed tegen agressieve wasgels. Aan de andere kant zitten er een paar puistjes op mijn voorhoofd, een paar kleintjes weliswaar, maar deze zijn zeer hardnekkig en willen niet zomaar weggaan. Ze hebben me nu al wel lang genoeg vergezeld! Daarom ben ik nu benieuwd of mijn bevindingen overeenkomen met de uitkomsten uit de quiz. Ik denk dat een quiz op de site van
girlz toch wel redelijk betrouwbaar zou moeten zijn, denk je niet? Laat zeker even weten in de comments of jij denkt dat de quiz een dezelfde uitkomst geeft!

12345&6

En nu ik alle vragen heb ingevuld, is het moment van de waarheid aangebroken. Ik kan niet wachten!

7

Als ik zo naar het resultaat kijk, denk ik dat de quiz wel gelijk heeft. Het enige wat niet zo is, is dat mijn huid nooit trekkerig aanvoelt. Een lekkere voedende crème aanbrengen is altijd wel fijn, maar een té vette crème is ook wel erg heftig voor mijn huid. Ik persoonlijk gebruik geen foundation, dus dat scheelt. Daarom kan ik ook niet zo goed mijn oordeel geven over het laatste stukje. Ik draag namelijk geen foundation omdat mijn huid het niet echt nodig heeft en ik het dan zonde vind om te kopen en vervolgens nooit te dragen. Verder denk ik dat de quiz wel zeer waardevol kan zijn als je volstrekt geen idee hebt welk huidtype je hebt. Via deze link kan ook jij het nu ontdekken.

~Heb jij al zin gekregen om achter jouw huidtype te komen? Laat zeker even weten wat jouw uitkomst was!

XOXO
MaBeautility

20181130_091724_0001-7169927.png

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s