Blogmas #2

Hallo allemaal! Aangezien het al bijna Sinterklaas is en ik nog geen wishlist online heb staan, besloot ik dat het hoog tijd werd dat ik daar eens verandering in ging brengen. Om te voorkomen dat mijn wishlist oneindig lang wordt, heb ik me voor vandaag beperkt tot enkel make-up. Natuurlijk kunnen jullie nog een uitgebreide versie verwachten, later in de blogmas, want we hebben gelukkig nog genoeg tijd!

Hetgeen dat helemaal ver bovenaan mijn lijstje staat, is het 94 kleuren pallet van make-up revolution. Dit oogschaduwpallet bevat ontelbaar veel kleuren oogschaduw in diverse tinten. Ik geloof dat ze allemaal mat zijn, maar daar heb ik geen enkel probleem mee. Ik heb namelijk al het oogschaduwpalletje van Catrice met shimmery oogschaduws die ik prima kan gebruiken in welke make-up look dan ook. Ik beloof jullie dat er nog een review van online komt, alleen ben ik het heel stiekem een beetje vergeten, omdat ik steeds naar mijn oogschaduwpallet van de Etos grijp.

Daarna staan de highlighters van MUA op mijn wishlist. Ik vind de vormgeving van de highlighters gewoon zo mooi. Ook vind ik het leuk dat de highlighters in zo ontzettend veel kleuren komen, al is het natuurlijk lastig om dan maar één kleur te kiezen. Aangezien ik een koele ondertoon heb en een ongelooflijk lichte huid (rossig haar, dus je snapt me wel ) ga ik voor de witte highlighter. Ik wil natuurlijk ook wel de gouden variant, maar dan loop ik wel het gevaar dat ik een donkergele streep bovenaan mijn wang heb lopen. Een lowlight of zo… Meer een contourpoeder wordt het dan, denk ik.

Dan komen de make-upkwasten van VeraCamilla. Nu kun je je afvragen waarom deze en niet elke willekeurige andere? Ik kijk zelf heel erg vaak naar de video’s van Vera en dan zie ik ze de afgelopen tijd wel eens voorbij komen en de resultaten van de make-uplooks zijn dan altijd heel erg mooi. Ook zien de penselen er goed uit en lijken ze van een goede kwaliteit te zijn. Veel kwasten heb ik niet nodig, aangezien ik er al wel een aantal heb en ik ze liever vaker schoonmaak. Dat is namelijk wel zo hygiënisch.

Tot slot staat er op mijn lijstje de make-up giftset van make-up Revolution. Deze is super uitgebreid en bevat zó veel mooie producten. Ik persoonlijk ben echt een grote fan van make-up Revolution. Ik kan er niet precies de vinger op leggen waarom, maar ik heb een sterk vermoeden dat dat komt door de vormgeving. Daarom lijkt het mij super leuk om van de mini make-upkwastjes van dat merk in mijn bezit te hebben, evenals een prachtig highlighterpallet en nog een aantal andere pallettes.

Verder staat er ALTIJD nagellak van Essence op mijn verlanglijstje. De kleuren die ik op dit moment graag zou willen hebben zijn:

  • Play with my mint
  • Indian Summer
  • Indigo

Ik weet dat het niet echt kerstkleurtjes zijn, dus laat ik er ook maar even donkergroen aan toevoegen. (Die kleur heb ik overigens echt niet!)

Zo! Nu weten jullie dus wat er op mijn verlanglijstje staat qua make-up in 2018. Toch al wel weer een heel verschil met voorgaande verlanglijstjes. Ik zit er overigens toch al aan te denken om misschien een bijbaantje te nemen, dus dan zou ik mezelf nog mijn hele make-upverlanglijstje cadeau kunnen doen. Alhoewel mijn niet-make-upverlanglijstje overloopt van spulletjes die ik ook nog graag in mijn bezit zou willen hebben. Ja, het leven van een wishlist is zwaar.

~Wat staat er op jouw wishlist? En wat zou je me aanraden om op mijn wishlist te zetten? Laat het me zeker even weten in de comments!

XOXO
MaBeautility

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s