Oeps!

Hallo allemaal!

Schandalig! Ik weet het! Het was helemaal niet de bedoeling om zo lang weg te blijven. Ik heb niet eens mijn blogmas afgemaakt. Daar komt nu verandering in. Daarnaast heb ik een leuk systeem bedacht, lees je mee?

Als eerste wil ik het even over mijn ‘verdwijning’ hebben. Ik was eigenlijk van plan om verder te gaan op een ander blog. Don’t ask me why! En plots…drie minuten geleden, veranderde ik van gedachten. Ik wil MaBeautility verder opbouwen. Ik wil MaBeautility GROOT maken. Natuurlijk samen met jullie, mijn liefste en trouwste lezers, die ondanks al die tijd zonder enig teken van leven toch nog teruggekomen zijn. Ja, ik heb het tegen jou!

In de tussentijd is er natuurlijk enorm veel gebeurd. Misschien een klets en make-up in een blogpostjasje gegoten? Lijkt me super leuk om te schrijven!

Ik weet dat ik een bucketlist voor 2019 heb gemaakt. Met 19 items. Veel te veel voor in één jaar (denk ik) en daarom pin ik mezelf er niet direct op vast. Wil je weten welke punten ik al heb afgestreept? GEEN ÉÉN! Je mag me uitlachen, je hebt er alle recht toe. Ik geef me over!

Ik ben erachter gekomen dat ik youtube en instagram geen toegevoegde waarde vind hebben. Het liefst concentreer ik me op mijn blog. Wanneer ik extra kanalen heb, dan verlies ik mezelf er helemaal in en verwatert mijn blog. En juist uit mijn blog haal ik veel plezier en voldoening. Komt er dan helemaal nooit een instagram of youtubekanaal? Zeg nooit nooit. Nu nog niet, maar wie weet wat de verre toekomst (niet dit jaar nog) brengt.

Ik heb een nieuw oogschaduw- en gezichtspallette gekregen. Een rond doosje. Toen ontdekte ik dat ik met deze hoeveelheid make-up best gelukkig ben. Die full face of make-up gaat het hem dus nog niet direct worden, zo zonder concealer en foundation. En weet je: het maakt me helemaal niets meer uit. Met mijn blog wil ik laten zien dat minder make-up ook mooi en leuk is. Ik wil laten zien hoe je een make-uppallet optimaal kunt benutten. Ik wil me concentreren op ooglooks. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog wat beautygerelateerde artikelen verwachten. Wat ook nog gespot kan gaan worden op mijn blog zijn foto’s met tutorials van acro-oefeningen. Of een artikel (inclusief foto’s) van ballet.

Daarnaast wil ik vaker zelf foto’s maken. Mijn huidige camera werkt uitstekend en een nieuwe heb ik voorlopig nog niet nodig. Goed nieuws dus!

Zoals ik aan het begin van deze blogpost al verklapte, heb ik een nieuw systeem bedacht. Ik ga aan het einde van een blogpost drie opties voor de volgende blogpost laten zien. En jullie mogen kiezen!! Is dat niet formidabel fenomenaal ongelooflijk geweldig?!

Hier zijn jullie opties:

  1. Royal look (Waarin ik de make-up van onze kroonprinses op koningsdag kopieer)
  2. Make-upstash mei 2019 (Dit spreekt voor zich)
  3. Random colorpick make-upchallenge (Waarin ik met mijn ogen dicht de kleuren oogschaduw kies voor mijn look)

In de reacties hoef je simpelweg het nummer achter te laten van het artikel dat je het meest aanspreekt.

XOXO

MaBeautility

8 gedachten over “Oeps!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s