CopyCat | Lottelovesbeauty

Hallo allemaal!

Ik heb een ooglook van een Youtubster/ blogger nagemaakt. Dit is meteen het hele concept van de nieuwe serie op mijn blog. Ik maak ooglooks na (natuurlijk niet elke dag, maar zo nu en dan 😉 Dit is echt super leuk om te doen! Deze keer heeft Lotte van Lottelovesbeauty de eer. De oorspronkelijke ooglook vind je hier.

Toen ik besloot om van haar een look na te maken, besloot ik dat ik voor een vrolijke en fleurige ooglook wilde gaan. Uiteraard sluiten mijn volgende ooglooks beter aan bij de herfst! Met diepe en warme kleuren. Maar voor nu nog een allerlaatste keertje genieten van een zomerse look:

Hoe je de look moet maken vind je uiteraard terug in de video van Lotte, dus dat gedeelte bespaar ik je. Als je het toch nog geschreven wil weten, dan maak ik er nog een aparte blogpost van waarin ik een persoonlijke touch toevoeg.

Rose gold make-up tutorial:

 

Wat vinden jullie van het resultaat? Lijkt het een beetje? – ja, ik glitters!

Disclaimer: ik heb niet alle kleuren oogschaduw die Lotte heeft en ik heb geen oogschaduw onder mijn oog aangebracht. Dit komt vanwege de vorm en kleur van mijn ogen/huid waardoor het er dan minder fris uitziet. Bij Lotte ziet het er echter wel heel mooi uit aan de onderkant van haar ogen!

Welke ooglook en van wie moet ik de volgende keer namaken? Laat het me weten in de reacties! Ik ben een groot fan van uitdagingen, dus je mag het me best moeilijk maken.

XOXO

MaBeautility

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s