Decluttering my make-up stash<3

Hallo allemaal!

Zoals jullie wel weten, of nog niet, ben ik gek op opruimen. Het geeft mij veel voldoening om laatjes en kastjes zo netjes mogelijk op te ruimen. Alles wat over de datum is of wat ik niet meer nodig heb, kan dan lekker weg! Zo heb ik een beter overzicht van wat ik wél heb en heb ik meer ruimte voor andere spulletjes. Nadat ik mijn bureaulades grondig had opgeruimd (let me know als je het eindresultaat wilt zien), was nu mijn make-up stash aan de beurt.

Erg veel kon er niet weg, omdat ik mijn make-up stash regelmatig uitzoek. Ook gaan producten die op zijn (zoals mascara’s) direct de prullenbak in. Daarom zal je nu alleen maar producten zien die over de datum zijn. Hoe ik het opruimvirus te pakken kreeg? Simpel! Na het lezen van het boek van Marie Kondo, de welbekende opruimgoeroe, kon ik niet meer wachten om de handen uit de mouwen te steken. Wil jij het boek ook lezen? Dan laat ik jou hieronder zien hoe het boek eruit ziet:

PICT8359

Het boek is leuk om te lezen. Er staan geen plaatjes in, maar mij maakte dat helemaal niets uit. Dan nu wat er weg ging:

Helemaal links zie je een roze nagellakje. Dit nagellakje heb ik nooit fijn gevonden en heb ik een keertje bij de kapper gekregen. De nagellak heeft echter wel een kleur die ik heel mooi vind, dus praatte ik mezelf altijd aan dat ik hem écht nog wel een keertje zou gaan gebruiken. Nou, mooi niet dus. Na zo weinig gebruikt te zijn en zo oud te zijn, kon ik weinig anders doen dan het kleverige goedje voorgoed mijn stash uit te kegelen.

Rechts van het lakje zie je een mintgroene lipgloss. De lipgloss werkt uitstekend, maar hij is helaas zo oud, dat ik maar besloot om hem weg te doen. Eerder al maakte ik hiervan dezelfde en een roze variant op. Het is echt een geweldige lipgloss van de Etos. Helaas wordt hij nu niet meer verkocht. Weg ermee!

Als laatste een mono-oogschaduw van de Etos. Ik heb deze lichtblauwe kleur die bezaaid is met glitters heel vaak gebruikt. Je ziet dan ook echt een kuil in het midden van de oogschaduw. Tegenwoordig heb ik meerdere oogschaduwpaletten waarin tal van blauwe kleuren zitten. Daarom besloot ik deze oogschaduw, die vér over datum is, met pijn in mijn hart weg te doen.

Eindelijk is mijn make-up stash he-le-maal opgeruimd! Ik ben er super blij mee. Wil je zien welke producten er in mijn huidige make-up stash zitten? Laat dat dan weten in de reacties of geef een sterretje. Ik vind het namelijk ook heel belangrijk wat jullie leuk vinden!

XOXO

MaBeautility

 

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s