2020 | Goede voornemens en doelen!!

Hallo allemaal!

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat je hobby’s weer oppakt, goede voornemens maakt en doelen stelt. Natuurlijk hoef je geen doelen te stellen, maar het is wel zo leuk! Zo kun je na een jaar kijken waar je staat. Wil jij ook zo gemotiveerd aan 2020 beginnen? Waar wacht je dan nog op: lees snel verder!

Zoals jullie weten, bulletjournal ik af en toe. Toen ik aan het einde van vorig jaar er nog wat in bezig was, kwam het idee bij me op om er mijn goede doelen en voornemens in te zetten. Deze deel ik graag met jullie!

Goede voornemens 2020

  •  Elke dag stretchen (en dan ein-de-lijk eens de spagaat links kunnen!)
  •  Elke dag om 22:00 gaan slapen. Eerder mag natuurlijk altijd, maar liever niet later. Op sommige dagen moet ik voor mijn studie héél vroeg opstaan!
  •  Drie keer per dag mijn tanden poetsen in plaats van twee keer. Dit schijnt nog beter te zijn. Ik heb namelijk een artikel gelezen over dat je veel gezonder bent als je vaker je tanden poetst! Dat willen wij ook wel, toch?
  •  Maximaal één YouTubevideo per weekdag kijken en in het weekend maximaal twéé. Het lijkt misschien ‘weinig’ maar ik kijk de serie Dance Academy waarvan elke aflevering een half uur duurt! Natuurlijk zal dit nog niet meteen lukken, maar dit is dan ook een streven!

alphabet arts and crafts blog conceptual

Doelen voor 2020

Vorig jaar heb ik een lijstje gemaakt van doelen die ik wilde halen in 2020. Ik heb nog niet naar dit lijstje gekeken voordat ik deze blogpost ging schrijven. Ik wil namelijk met een open mind dit lijstje schrijven en niet beïnvloed worden door vorig jaar.

  •  Een muziekinstrument leren spelen
  •  Een uitdagend zomerbaantje
  •  Plezier halen uit bloggen én daardoor vaker een artikel online zetten
  •  Realistischere planningen maken
  •  Mijn make-up stash uitbreiden
  •  Een samenwerking met een merk aangaan

Nadat je inspiratie uit deze lijstjes hebt gehaald, kun je erover nadenken om er ook één voor jezelf te maken. Het is heel erg leuk om te doen en nog leuker om over een jaar naar te kijken. Dat is dan ook precies wat ik ga doen morgen. Ik ga jullie laten weten waar ik sta ten opzichte van mijn doelen van vorig jaar. Wel zo leuk natuurlijk!

De vraag:

Willen jullie de 100-dingen-die-ik-in-2020-wil-doen-lijst van mij zien?

Vergeet niet:

Op het sterretje te klikken en mij te volgen!

En dan zie ik jullie snel weer!

XOXO

MaBeautility


Uploads op woensdag, zaterdag en zondag. Wisselende tijden :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s