Play along with make-up | Part 1

Hallo allemaal!

Ik ben zo dol op make-up dat ik het liefst mijn avond besteed met het creëren van de gekste looks. Daar maak ik dan foto’s van en zo zie ik of bepaalde kleurencombinaties juist wel heel leuk zijn of vreselijk zijn! En deze keer neem ik jullie mee…

Omdat het wel veel is om in één keer te laten zien en ik op beide ogen iets anders probeer, schrijf ik deze blogpost in twee delen. Ik weet dat er wat verdwaalde wenkbrauwhaartjes op de foto’s te zien zijn. Deze zal ik snel epileren, maar ik wilde geen filters op de foto plaatsen. Zo weten jullie dat mijn foto’s echt zijn. En hé, iedereen heeft wel eens wenkbrauwen die iets minder on fleek zijn!

Play-along:

Nu voegde ik wat paars toe aan mijn inner corner. Het schijnt namelijk helemaal in te zijn in 2020 om kleur toe te voegen aan je inner corner!

lightbluepurple1

Daarna voegde ik wat goed toe aan het bewegend ooglid. Of beter gezegd: ik bedekte mijn hele bewegend ooglid met een shade die zowel goud als bruin is.

goldbrownpurple1

De look miste alleen wat pit. Op deze manier was het nog een beetje saai… Daarom besloot ik om een oranje shimmer toe te voegen aan het bewegend ooglid. Dit met een stunning resultaat als gevolg!

orangepurple1

Kijk die glitters!!! Daar wordt je als make-upliefhebber toch helemaal gelukkig van? Deze kleur ga ik echt vaker dragen over mijn hele bewegend ooglid. Dan natuurlijk wel met een matte shade in de crease en wellicht wat meer diepte in mijn buitenste ooghoek. De paarse inner corner contrasteert hier zó mooi bij.

Toen werd het tijd om echt aan de slag te gaan. Ik wilde smokey en voegde een donkere blauw toe aan de buitenkant van het bewegend ooglid en voegde puur goud toe aan de binnenkant van het bewegend ooglid. Love it.

Kijk die donkerblauwe shade! En die goud is echt mijn favoriete kleur uit het 32-pan Wet n Wild palette. Dit palette kun je in detail zien in een van mijn vorige blogposts. Ik raad aan om daar zeker even een kijkje te nemen, want dit palette kan niet ontbreken in jouw stash! Het palette is super veelzijdig en ik kan er oprecht uren over doorpraten.

Bedankt voor het lezen en tot deel 2!

XOXO

MaBeautility

Advertentie

2 gedachten over “Play along with make-up | Part 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s