Favoriete YouTubekanalen | februari 2020

Hallo allemaal!

Hebben jullie je wel eens afgevraagd wat mijn favoriete YouTubekanalen van dit moment zijn? Zou het alleen beauty-gerelateerd zijn en enkel populaire YouTubers? We gaan het zien en misschien ontdek jij ook wel een aantal juweeltjes van het internet!

De kanalen staan niet in de volgorde van meer favoriet naar minder favoriet of andersom. Dit is een lijstje van de kanalen die ik het liefst kijk:

 1. Zabrena
  Dit kanaal kijk ik zo graag, omdat zij roodharig is. Niet alleen daarom hoor, maar ook omdat zij meerdere palettes per video reviewt. Wat ik soms nog wel irritant kan vinden wanneer iemand een shoplog laat zien, maar niet laat zien hoe een product eruit ziet op het gezicht.
  zabrena
 2. RybkaTwins
  De Rybka Twins zijn twee twintigers die extreem goed zijn in acro. Ik vind dat persoonlijk heel leuk en motiverend om te kijken, omdat ballet en lenigheid dingen zijn die mijn #1 hobby zijn.
 3. Beautygloss
  Mascha van Beautygloss maakt soms nog heel leuke video’s. Sommige video’s vind ik wat minder, maar ik merk de laatste tijd dat ik de storytimes wel heel erg kan waarderen.
 4. Lottelovesbeauty
  Net zoals de vorige keer dat ik deze lijst schreef, staat Lotte op mijn lijst. Zij is een van de weinige Nederlandse beautyYouTubers die nog echte beautyvideo’s maakt. Deze video’s vind ik dan ook het leukst om naar te kijken.
 5. Whatabeauty
  Anouk van dit kleine YouTubekanaal is heel herkenbaar. Omdat ik maar net iets ouder ben, vind ik dit daarom heerlijk om naar te kijken.
  what
 6. Eline
  Wat Eline siert is dat ze haar makeupporuducten ook echt gebruikt. Dit vind ik een enorme plus!
 7. NikkieTutorials
  Nikkie is heel uniek en gaat met haar looks all out. Dat maakt het zo leuk om naar haar te kijken. Ook zijn haar looks heel origineel, waardoor ik extra veel zin krijg om ook met leuke kleurtjes aan de slag te gaan.
 8. Jeffree Star
  Hetzelfde geldt voor Jeffree…
 9. Fizz Family
  Van het kijken naar Fizz Family wordt ik altijd heel blij en ontspannen. Het gaat er in die familie zo leuk aan toe. Onlangs hebben ze een nieuw kindje gekregen, Koa Star Fizz. De andere kinderen mochten mee de naam verzinnen en dat was weer heel leuk om te zien!
  fizz family
 10. Mia’s life
  Mia is een van de dochters van de Fizz family en zij maakt video’s van leuke challenges en probeersels. Ze is zo enthousiast en een beetje gek waardoor het reuze leuk is om haar video’s te kijken.
 11. Arjen Lubach
  De informatieve filmpjes van Arjen Lubach waarin humor wordt verwerkt, vind ik geweldig. De humor moet denk ik wel net maar je smaak zijn, maar als het dat is dan is het gegarandeerd lachen. Daarnaast steek je er ook nog veel van op. Zo heb ik over een paar onderwerpen zoals webshops weer nieuwe inzichten verworven. Dit is zeker een aanrader als je graag Nederlandse video’s kijkt. Veel van mijn favoriete kanalen zijn namelijk in het Engels.
 12. Ruby Granger
  Ruby Granger houdt zich veel bezig met studeren. Omdat ik zelf nog studeer vind ik het bijzonder leuk en motiverend om naar te kijken. Een aanrader als je productief wilt zijn!
  granger
 13. Studytee
  Voor Studytee geldt hetzelfde, al heeft ze de afgelopen tijd geen video’s meer online gezet. Dat vind ik best wel jammer, maar helaas kan ik er weinig aan doen ;).
 14. Niki and Gabi
  Dit is een tweeling die ookwel de opposite twins worden genoemd. Niki is heel stoer en Gabi heel prinsessenachtig. Samen maken ze de leukste video’s en ze hebben ook elk nog een apart kanaal. Daardoor extra veel kijkplezier! Double fun!!
  nibi
 15. Catpusic
  Dit is de liefste online kat die er bestaat. Ik zweer je dat je na één video gezien te hebben, spontaan een kat wilt!
 16. Maddie and Elijah
  Maddie en Elijah zijn echt een droomkoppel. Ze halen veel pranks uit en maken ook leuke vlogs. Maddie heeft ook nog een eigen kanaal, mocht je niet genoeg kunnen krijgen van de video’s!

Het kan zo zijn dat ik een aantal heel leuke kanalen vergeet, maar dan zal ik deze lijst gedurende februari nog updaten. Dan blijven jullie op de hoogte van leuke kanalen op het internet.

Veel kijkplezier! Welke kanalen kijk jij ook wel eens?

XOXO

MaBeautility

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s