Play along with make-up | Part 2

Hallo allemaal!

Jullie hebben vast zitten wachten op deel 2 van mijn play along with make-up. Deel 1 is te vinden in de vorige blogpost. Hierin nam de look een verassende twist. Wat zou er van mijn andere oog geworden zijn? Lees en zie!

Ik ben mijn play along op dezelfde manier begonnen als op het andere oog:

lightbluenatural1

Toen voegde ik wat goud in de inner corner toe. Zoals ik in mijn vorige blogpost al vertelde, is dat dé trend van 2020.

Ik vond de look met een witte shimmer op het binnenste deel van het bewegend ooglid al prachtig, maar ik besloot het nog iets spannender te maken. Het was tijd voor iets meer blauw!

Dan wordt het tijd om de blauw nog iets zichtbaarder te maken. Van blauw kun je nooit genoeg hebben. Ik weet dat Jeffree Star een palette heeft uitgebracht dat Blue Blood heet. Misschien dat ik dat palette eens moet aanschaffen wanneer ik nóg meer kleuren blauw wil hebben dan al mijn huidige palettes samen.

Ik houd van goud, daarom voeg ik nog wat toe op het binnenste deel van het bewegend ooglid:

Die blauwe kleuren en die gouden shimmer zijn zo mooi, maar toch vind ik het tijd voor een ander kleurtje in de inner corner.

En nu zie ik er bijna uit als een zeemeermin. Deze look vind ik zo leuk! Misschien dat ik deze look een keertje ga namaken, maar dan met enkel deze drie kleuren. Dan zou ik ook een goede kleur voor in de crease toevoegen en een héél klein beetje donkerblauw toevoegen aan de buitenste ooghoek. Ik zou mijn wenkbrauwen invullen en het gaat zo mooi worden. Ik zal het binnenkort eens namaken! Erewoord! (Als ik het niet vergeet of te enthousiast ben over een andere look!)

Bedankt voor het lezen en dan zie ik jullie snel weer!

XOXO

MaBeautility

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s