Roulette challenge | Februari

Hallo allemaal!

Vandaag doe ik een roulette voor februari. Wel de laatste dag van februari, dus kan ik er natuurlijk maar één look mee maken. Wil je ook meedoen aan de roulette challenge, lezen wat het inhoudt en een voorbeeld van mij zien? Lees dan gezellig verder!!

Tijdens de roulette challenge, maak je een lijst van elke oogschaduw die je hebt in excel. Dit is namelijk handig als we zo 5 random nummers gaan trekken. Wanneer je deze lijst afhebt, maak je een apart deel in je Excelsheet aan om alle getrokken oogschaduwen voor deze maand neer te zetten.

Vervolgens ga je naar een random nummer generator toe en trek je vijf keer een random nummer. In je Excelsheet komt het er dan wanneer je dit invult zo uit te zien:

Picture1

Je kunt alvast wat looks uitschrijven zodat je uiteindelijk goed weet wat je er in die maand of week mee wilt gaan doen. Het is de bedoeling dat je de vijf getrokken oogschaduwen net zo lang gebruikt voor een look als jij wilt. Ikzelf ga voor twee weken. Het is vandaag alleen wel de laatste dag van februari dus enkel deze maand/ dag is een uitzondering. Volgende maand worden het echt twee weken.

Je kunt tijdens deze challenge zo streng zijn voor jezelf als je zelf wilt. Je mag best meer oogschaduwen trekken of nog wat aanpassen. Net zolang totdat jij je er fijn bij voelt. Dan komt het maken van de look. Alleen nummers 2 en 4 heb ik omgewisseld in de beschrijving van de look. Dit zijn de palettes die deze maand aan bod komen:

Ik heb twee foto’s met flits en twee zonder flits ingevoegd. Flits was wel echt nodig, maar kan soms een vertekend beeld geven van kleuren. Hier de swatches van de getrokken kleuren:

PICT8699

De linkse twee kleuren komen uit het Douglas palette en de rechtse drie kleuren uit het Wet ’n Wild 32-pan eyeshadowpalette. Over dit palette komt nog een review met looks, dus stay tuned!

Als je benieuwd bent naar de looks die ik heb gemaakt, dan kun je die terugvinden in de volgende blogpost! Tot dan! Voor nu alvast veel succes met jouw Excelsheet.

Heb je nog vragen of hulp nodig, dan kun je ze gewoon hieronder stellen en geef ik zo snel mogelijk antwoord!

XOXO

MaBeautility

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s