Mijn favorieten zomer 2018 | vakantiebestemmingen

Hallo allemaal! Vandaag ga ik de mooiste vakantiebestemmingen met jullie delen. Wat zou ik daar nu toch graag zijn, maar ja…Een meisje kan dromen toch?

Ik kies (sorry) wel voor de duurdere en luxere bestemmingen. Gewoonweg omdat ik maar al te graag in een hotel met ontbijt op kamer, vijf sterren en buffet zou zitten. Maar: dat wil jij vast ook!

❤Parijs

In Parijs zijn de prijzen echt torenhoog, maar de macarons om van te smullen. Ook de Eifeltoren is zeker een bezoekje waard, net zoals de vele andere prachtige monumenten die zich in deze stad bevinden.

❤Milaan

Milaan schreeuwt gewoon shoppen! Ik zie gewoon bergen kledingwinkels voor me en straten vol met mensen. Iedereen op jacht naar kleding, make-up en lekkernijen!

❤Rome

In Rome heb je prachtige architectuur. Het lijkt me heerlijk om daar mijn fotografie skills te oefenenen en ook nog eens traditioneel eten te proeven!

❤Napels

Bij Napels stel ik mezelf een prachtig oord voor, waar je kunt relaxen en echt even kunt genieten van het in de zon liggen. Maar niet te lang natuurlijk! Anders verbranden we :).

❤Londen

In Londen zitten de geweldige winkels. Echt waar. Geloof me. Ook zit in Londen het luxe warenhuis waar ik helemaal dol op ben, al hangt er een huge prijskaartje aan.

❤Amerika

Amerika is echt enorm en super gaaf! Wanneer je de vlogs van Claire op youtube bekijkt of je meekijkt bij het roadtrippen van Vloggloss, dan ben je in één klap verliefd op Amerika!

❤Mexico (al betwijfel ik of dat wel veilig is)

Ja, wraps, burrito’s, taco’s, kruiden… ALLES wat eten is en Mexicaans is is heerlijk. (Vind ik) Maar wat nu als ik eens een keer de kans kreeg om eens ECHTE Mexicaanse burrito’s te eten. Echte Mexicaanse taco’s van Mexicaanse bodem te eten? Mjam.

❤Australië

Jullie weten zo onderhand wel dat ik een grote fan ben van de Rybka Twins (de acro tweeling). Deze wonen in Australië en ik zou ze zó dolgraag een keer willen ontmoeten! Daarnaast lijkt het me enig om kangoeroes te spotten en heerlijk rond te zien springen met een schattig baby kangoeroetje in de buiden. Cute!

❤Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is lekker ver weg en heerlijk warm. Daar zou ik dan natuurlijk wel in de winter naartoe gaan, zodat het daar zomer is. Want hoge pieken geven diepe dalen. De kou zal wel niet te harden zijn wanneer het daar winter is. Ook komen in Nieuw-Zeeland prachtige vogelsoorten voor die ik graag eens op de foto zou willen zetten

❤Rusland (st. Peterburg)

Wat is het toch een grote droom van mij om daar naar een balletvoorstelling te gaan! Het lijkt me geweldig en de danseressen die daar dansen zijn ook gewoon zó goed!


Het weer hier in Nederland is ook zeker niet verkeerd. Maar, zoals ik al zei: a girl can dream. Wat is jouw fave bestemming? En zou je dan ook in een luxe hotel willen zitten? (als je ooit in het geld zou zwemmen)

Xoxo
MaBeautility

Advertentie

6 gedachten over “Mijn favorieten zomer 2018 | vakantiebestemmingen

  1. Als ik ooit in het geld zou zwemmen, dan zou ik niet op vakantie gaan. Ik zou gewoon in Rome gaan wonen! Ik heb echt een hele grote passie voor Rome en de Romeinse cultuur die erbij hoort! Ik ben er al eens geweest en er op slag verliefd op geworden!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s